fredag 26 oktober 2012

Dressat Hemmamys

Snyggt casuel

Något bekvämare men ändå med stil ;)





Gokväll!

 




Det första man gör när man kommer hem är att ta av sig strumporna och hoppa i något bekvämare. I allafall jag! Jag brukar köra med tights och en oversize top/skjorta och inneskor med kilklack(jag avskyr att gå inne utan skor!). Nu byter jag till denna mer dressade stil. Älskar denna typ av "mysbyxa" i avsmalnande modell med långa muddar i bensluten, och i kombination med svarta nätta pumps blir det en riktig Hit! Lite senare frammot kvällen byter jag gärna till dessa bekväma men ändå läckra tofflor från Shepard  i flipflopmodell.
Vad myser ni omkring i?


Mysbyxorna hittar ni bla HÄR och tofflorna från Shepard/Drömhuset HÄR



Trevlig Fredagkväll allihop!





Bilderna lånade från nelly.com och dromhuset.se

3 kommentarer:

  1. Snygga byxor dom måste jag köpa. Kram sussi

    SvaraRadera
  2. exakt de där tofflorna från shepard har jag i rosa, dom var mina favoriter. Nu är dom utslitna...köp dom Annette du kommer tycka om dom. Det är så skönt med det mjuka luddet runt tårna när man är frusen..;)kram

    SvaraRadera
  3. Ja just det Evalena det minns jag. Som sagt så vill jag ha någonting att ha på fötterna när jag går omkring hemma. Så tråkigt att hasa runt i "vanliga" mystofflor tycker jag, men bekvämt är ju en fördel ändå! Dessa är verkligen ett alternativ då man även kan visa upp sina sina snyggt lackade tår! ;))
    Kram

    SvaraRadera