tisdag 19 mars 2013

Egg Collection


Till Soffan


Eller Sovrummet


Long time no see

Ja, ni vet hur det är detta livspussel. Svårt att få tiden att räcka till. Dessutom är jag inne i en svacka med noll inspiration. Renoveringen av kontoret och sonens rum har stannat av. Vilken riktnig mitt bloggande tar vet jag inte heller, har ju haft mina funderingar som ni kanske minns. Har inte tiden jag önskar trots att jag älskar det! Vill så gärna att denna blogg vore mycket snyggare och något mer profesionell, med mer kontinuerligare inlägg osv..

CEANNIS är en favorit, funderar på att investera i dessa klassiker från -  Egg Collection -
HÄR hos LÄNNA MÖBLER

Vad säger ni?

I morgon ska jag träffa bästa Frisören och Vänninan E-L på FrisörVillan. Förrutom den vanliga klippningen så ska håret slingas och förberedas inför kommande Vår och Sommersäsong, blir snyggt med lite "liv" i håret :) Nu är det mest "Hjälm" känsla!


P är bortrest i vanlig ordning men han har kortat ner veckorna på annan ort så i morgon ses vi igen. Bra det för vi har mycket att planera bla nästa weekendresa till Huvudstaden.

Nej nu ska jag hålla Tilda sällskap i soffan. Hon är sjuk igen min Tjej, Halsfluss. Har beställt tid hos Läkaren i morgon, hoppas på medicin för den går inte över av sig själv denna influensa 
På återssende kära vänner!1 kommentar:

  1. Hallå!!!! Saknar inlägg! Hoppas inspirationen kommer tillbaka snart!!!
    Tack för trevlig fikastund imorse dock lite för kort för att hinna gå igenom allt som hänt sedan sist vi träffades...puh!

    SvaraRadera