fredag 21 oktober 2011

Hem ljuva hem

Tillbaka igen

En kär gammal bekantskap

Hotell Västerås

Hotellrummet

Nyttigt mellanmål innan shoppingen?


Nej då, skojade bara.

Ja, då var man tillbaka till vardagen igen efter ha spenderat två shoppingdagar i Västerås.
Härliga men intensiva dagar har det varit. Efter lunchen på onsdagen blev det en kort sväng in på gallerian(Igor)mittemot hotellet. Lyxigt att bara strosa omkring planlöst, utan "måsten" att leta efter. Vet av erfarenhet att första dagen händer det inte mycket i shoppingväg.
Fåtöljerna på rummet lockade, och trötta som vi var så vi gick tillbaka. Efter varsitt glas vin, massa prat och vila blev det middag på bishop arms. Väldigt god mat, mysig pubmiljö. Kul är det också att få se så mycket folk ute en vanlig gråkall onsdag i oktober eller hur? 
Dag nr två däremot,(i vanlig ordning)är stressig utan dess like. Då plötsligt kommer man på att det skulle handlas också. En plan läggs upp och dagen organiseras in i minsta minut. Vi springer runt, provar kläder, håller varandras påsar, räknar påsar för att se att allt är med osv. Det slutar alltid med att vi springer till tåget och att en och samma av oss alltid har glömt/tappat en klädpåse! Nej, det är inte jag. 
Men det löser sig alltid till slut ändå.

Nej, det blev inte mycket shopping för egen del den här gången. En Kofta på H&M för 99 kr och ett linne på rea från samma ställe för 30 kr. En del köp till ungdomarna här hemma blev det i allafall Bla annat en snygg dunjacka till Tilda. Märket dbrand. Visar senare.

Trevlig helg till er alla lyckliga lediga för mig blir det jobb hela helgen.
Vi ses hörrni/ Annette 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar