onsdag 26 oktober 2011

Ett gott skratt


Vandrande jude heter denna lättskötta blomma. Fin mörkgrönfärg på bladen som är svagt lilafärgade på undersidan och det bästa av allt, den behöver inte mycket vatten.
Hade hoppats på att få tid att gå ut och gå idag innan kvällspasset men hade mycket administrativt att sköta åt firman, så det får bli en annan gång.
Tänkte att det skulle vara kul och trevligt med att lägga in en fin bild på sig själv som så många andra bloggare gör. Ja, ni får gärna skratta. Visade barnen som vred sig, alldeles utom sig av skratt. Tilda grät och höll sig för magen, så roligt hade hon och Gustav skrek -visa inget mer, -visa inget mer, och hoppade runt med handen för ögonen förtvivlat. Han är fortfarande, inne i den värsta "pinsamma mammma" perioden.
Jag får nog leta efter äldre fotografier, sisådär en tio år gamla eller mer så slipper jag välja en suddig bild, det låter enklare och framförallt billigare än att banta, bleka tänderna, lägga en kraftig make up och anlita en profesionell fotograf! Eller hur? Är ni beredda? Här kommer den.
/ Annette

1 kommentar:

  1. jag tycker iaf att du är både snygg och "suddig" .kul att du uppdaterar regelbundet...trodde inte du skulle hinna ;)men ser att det står att du skrev kl 05.00 på morgonen !!! stämmer det ??? kram ps:snygg klocka det där ! :ds

    SvaraRadera